Over Lies

Hi daar! Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn persoonlijke portfolio website. Mijn naam is Lies Ouwerkerk en ik hoop dat je mijn portfolio inspirerend en interessant vind! Ik ben na de HAVO in 2011 begonnen aan de opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD) aan Avans, Breda. Ik wilde graag een creatieve maar toch ook analytische opleiding doen en dat is met CMD zeker gelukt!

In de jaren van mijn opleiding heb ik les gehad in heel verschillende onderwerpen, onder andere in graphic design, coderen, interaction design, positioneren, concepting en storytelling. Natuurlijk is het op een gegeven moment tijd om een specialisatie te kiezen. Daarom heb ik stage gelopen bij Your Social als social designer. En mocht ik voor de mooiste merken coole facebook posts maken. Tijdens die periode heb ik ontdekt hoe mooi merken eigenlijk zijn. Elk merk is een eigen persoon met een eigen identiteit! Doordat die interesse in merken zo opgewekt werd heb ik de minor Brand Management gevolgd, om zo meer te leren over hoe je merken bouwt, onderhoud en doorvoert. Ik had mijn specialisatie gevonden, namelijk branding!

Om nog meer te leren over merken heb ik tijdens mijn afstuderen een onderzoek gedaan naar het merkbesef van ondernemers in het MKB. Ook hierbij heb ik een hoop geleerd over merkcreatie. Merken ontstaan niet zomaar, merken groeien! En groeien harder als je er een hoop aandacht en liefde in stopt. En dat is wat ik doe. Merken aandacht en liefde geven. Zowel op het gebied van brand management, merkcreatie, positionering en natuurlijk ook op gebied van design.

Bekijk mijn portfolio (de homepage) om meer te lezen over de opdrachten die ik heb gedaan en mijn bijdrage eraan.

Liefs,
Lies